Снимка БулфотоТруп на мъж е открит във водите на река Искър

...
Снимка БулфотоТруп на мъж е открит във водите на река Искър
Коментари Харесай

Трагедия: Удавникът в Искър се оказа известен фотограф

Снимка Булфото

Труп на мъж е открит във водите на река Искър край Мездра. Това съобщиха през вчерашния ден от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. 

Днес стана ясно, че починалият е 43-годишния гражданин на железничарския град Добромир Иванов, който е бил в неопределеност от 30 май, написа lupa.bg. Тогава той излязъл от вкъщи си, след стабилен запой с алкохол, и по този начин и не се прибрал.

``
реклама


43-годишният Добромир Иванов

В понеделник околните на мъжа отишли в полицията и помолили за подпомагане да го открият. Започнало огромно търсене, което за жалост завършило с съдбовна развръзка. Трупът на изчезналия мездренчанин е открит върху скара за шумопочистване на ВЕЦ- Мездра на река Искър.

По тялото не са открити следи от принуждение. Най-вероятно под влияние на алкохола мъжът е паднал във водите и се удавил, позволяват служители на реда. Съседи на Добромир позволяват, че може и да се е самоубил, защото напоследък бил в меланхолия. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Близки на мъжа описват, че той бил отличен фотограф, само че в последните години злоупотребявал с алкохола и предизвиквал непрекъснати спорове. През лятото ходел на работа за по 3-4 месеца във Франция, само че там изпадал в тежки депресии.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР